SUPERETU: KIERREMESOLANKAHOIDOT

Mesolangat 20kpl Tornado Screw tupla kierrelankoja 279€(norm.399€) Voimassa 30.4-24. saakka.


Mesolankahoito on esteettinen toimenpide, jonka avulla parannetaan ihon laatua sekä kiinteytetään ja kohotetaan piirteitä. Hoidossa ihoon laitetaan polydioksanonista (PDO) valmistettuja lankoja. Polydioksanoni sulaa ihossa itsestään hoitoa seuraavien kuukausien kuluessa. Materiaali on tuttu muun muassa kirurgisissa toimenpiteissä käyneille: nk. sulavat tikit valmistetaan juuri polydioksanonista.

Mesolankahoidot soveltuvat kaikenikäisille, erityisen hyvin 30-45-vuotiaille, ensimmäisten ikääntymismerkkien ilmestyessä. Ikääntymisen myötä kasvonpiirteiden laskeutuminen muuttaa ulkonäköä usein enemmän kuin yksittäiset juonteet. Laskeutuminen näkyy usein ensimmäisenä alakasvoissa (kaksoisleuka) ja leukalinjassa (hamsteripussit). Kasvojen mesolankahoidolla voidaan kohottaa piirteitä ja palauttaa kasvoille nuorekasta kiinteyttä ja napakkuutta. Vartalon mesolankahoidoilla voidaan kiinteyttää käsivarsien ”alleja”, kiristää raskauden myötä veltostunutta vatsanahkaa sekä kiinteyttää pakaroita ja reisiä.

Mesolankahoidon tulokset ovat välittömiä ja pitkäkestoisia. Välitön tulos syntyy mesolankojen kohottaessa piirteitä heti toimenpiteen jälkeen. Tämän tuloksen asiakas huomaa välittömästi hoidon päätyttyä. Pitkäkestoista tulosta joutuu odottamaan muutaman kuukauden ajan. Pitkäkestoinen tulos perustuu mesolankojen kykyyn stimuloida dermiksen fibroblasteja. Kun fibroblastien toiminta kiihtyy, ihoon alkaa syntyä uutta kollageenia ja elastiinia. Kollageeni kiinteyttää ihoa sisältäpäin. Elastiini lisää puolestaan ihon kimmoisuutta ja palautumiskykyä.

Mesolankahoito parantaa myös hoitoalueen lymfa- ja verenkiertoa. Turvotus vähenee ja iho kirkastuu.

Ajanvaraus numerosta 045 230 0172.