MESOLANKAHOIDOT SUPERTARJOUKSET:

Screw kierrelangat 10kpl 169€ (norm.299€) voimassa 30.4-24 saakka.

Tornado Screw tupla kierrelangat 20kpl 279€(norm.399€) voimassa 30.4-24 saakka.

Screw kierrelangat 30kpl 389€(norm.499€) voimassa toistaiseksi.

Screw kierrelangat 40kpl 450€ (norm.570€).

HOIDON KULKU: Mesolangat viedään ihoon steriilisti joko neulan tai kanyylin avulla.
Vältä tulehduskipulääkkeiden (Asperin, Disperin, Burana) ja Omega-3 käyttöä noin viikkoa ennen hoitoa. Ne voivat lisätä mustelmaa hoidetulla alueella. Alkoholin käyttöä olisi hyvä välttää 24 tuntia ennen mesolankahoitoa.

Mesolangat

Mesolangat ovat biohajoavaa materiaalia ja langat sulavat itsestään 80-180vrk kuluessa. Hoidossa iho ei paksuunnu, vaan säilyttää heleytensä ja elastisuutensa.

Ihon kiinteytymistä voi nähdä jo heti toimenpiteen jälkeen, mutta paras tulos on nähtävissä n. 2-3 kuukauden kuluttua hoidosta. Mesolangat saavat kehon lisäämään kollageenin tuotantoa ja kasvattavat fibroblastien määrää.

Verenkierto paranee hoidettavalla alueella ja sitä kautta kudoksen hapen ja ravinteiden saanti kasvaa. Tämä pitää ihon hyvinvoivana.

Mikä mesolankahoito on?

Ikääntyminen vaikuttaa kasvojen ihoon ja ulkonäköön. Iho alkaa veltostua ja kasvonpiirteet laskeutuvat, juonteita ja ryppyjä alkaa muodostua kasvoille. Myös ihonalaisen rasvan määrä vähenee ja kasvojen muoto muuttuu ovaalista neliömäiseksi. Kasvonpiirteiden laskeutuminen näkyy herkästi mm. alakasvoissa (kaksoisleuka) sekä leukalinjassa (hamsteripussit). 

Mesolankahoidon avulla voidaan turvallisesti ja tehokkaasti hoitaa näitä muutoksia, sekä napakoittaa ihoa. Niiden avulla voidaan myös kohottaa poskia, sekä palauttaa kasvoille sen luonnollinen ja nuorekas ovaali muoto. Hoidolla pystytään ennaltaehkäisemään ikääntymismuutoksia.

Mesolankahoitoon voidaan halutessaan yhdistää täyteainehoito. Hoidettavalle alueelle esim. nasolabiaalijuonteisiin voidaan ensin laittaa mesolangat ja myöhemmin 4 viikon kuluttua täyteaine jos näyttää siltä että alue sitä vielä tarvitsee. Usein mesolankahoito riittää.

Kierrelangat (screw)

Kierrelangat ovat tehokkaampia kuin suorat langat. Yhden toimenpiteen aikana käytetään 10–40 lankaa. Kierrelangat parantavat ihon laatua ja ulkonäköä tehostamalla hoidettavan alueen lymfa- ja verenkiertoa. Lymfakierron kiihtyminen merkitsee kuona-aineiden ja turvotuksen poistumista. Parantunut verenkierto lisää ihon hapensaantia. Iho muuttuu aiempaa kirkkaammaksi, tasaisemmaksi ja heleämmäksi.

Lankojen muodostama tukiverkko kohottaa ihoa hienoisesti. Hiukan suurempi kohotusvaikutus tulee esiin 2-3 kuukauden kuluttua toimenpiteestä, kun kollageenin uusiotuotanto on hyvässä vauhdissa ja iho kiinteytyy asteittain sisältäpäin.

Voidepuudutus 10€

Muistathan että aina pistoshoidon jälkeen puhdas maski kasvoille, infektioriskin välttämiseksi.!!

Meiltä saa tarvittaessa maskin mukaan.

Peruutukset 24h ennen. Peruuttamattomasta ajasta perimme 50% hoidon hinnasta.