Kaikki täyteaineemme ovat CE hyväksyttyjä.

PRINCESS TÄYTEAINEHOIDOT: Princess Filler 1x1ml 199€ (norm.280€). Voimassa vain rajoitetun ajan. Princess Filler vähentää tehokkaasti juonteita ja uurteita, muotoilee ja lisää tilavuutta sekä parantaa ihon rakennetta. Korkean laadun, poikkeuksellisen elastisuuden ja puhtauden ansiosta Princess Filleristä on tullut sensaatio kauneudenhoitoalalla ja se on saavuttanut Euroopan kauneudenhoitoalan ammattilaisten sekä asiakaspotilaiden keskuudessa laajan suosion. Princess Fillerillä on suoritettu maailmanlaajuisesti jo yli 15 miljoonaa käsittelyä. Sen valmistaja on Croma, joka on ollut perustamisestaan eli vuodesta 1976 yksi Euroopan johtavammista lääkeyrityksistä.

Tuotteen ainutlaatuisuus perustuu siihen, että Princess® ei toimi pelkästään täyteaineena, vaan se muovautuu erilaisten juonteiden ja ihotyyppien mukaisesti. Tämä mullistava ominaisuus antaa iholle harmonisen ja ylellisen tunteen. Ihonne säteilee kauneuden valoa vaivattomasti ja miellyttävästi.

Hoidon teho näkyy jo ensimmäisen toimenpiteen jälkeen ja tehostuu ajan myötä kasvojen ilmeen säilyessä luonnollisena. Princess® on pitkävaikutteinen täyteaine, mutta hoito voidaan silti haluttaessa uusia. Princess® levittyy juonteissa sekä ihossa miellyttävän pehmeästi ja tasaisesti – lopputuloksena on luonnollisen sileä iho.

UUTTA:

Revolax Deep 1 ml 189€ (norm.280€) Voimassa rajoitetun ajan.

Erittäin sileä geeli, joka perustuu korkealaatuiseen hyaluronihappoon, ja sen kykyä sitoa vettä. Biohajoava, ei eläinpohjainen. Filler jolla on korkea viskoelastisuus. Pidempikestoinen geeli joka hoitaa syviä ryppyjä.

Ikääntyessä luontaisen hyaluronihapon määrä kehossa vähenee ja iho menettää kimmoisuutta ja kosteutta. Injektoitu hyaluronihappo tasapainottaa ja parantaa ihon kosteustasapainoa, sävyä, elastisuutta sekä
pehmeyttä.

Hyvä hyaluronihappopitoisuus mahdollistaa luonnollisen korjauksen ja labiaalisen tilavuuden parantamisen lempeästi muuttamatta sen geometriaa. Patentoidun ”Safe Core” -tekniikan ansiosta sillä on poikkeuksellisen pehmeä ja sileä rakenne, joka mahdollistaa täydellisen jakautumisen iholle ja saa aikaan luonnollisen vaikutuksen.

Regenovue Deep Plus with lidocaine 1x1ml (24mg/ml) 210€ (norm.310€)

Regenovue Deep Plus on korkealaatuinen hyaluronihappo, pitkäkestoinen, puhdas, ei eläinpohjainen, biohajoava. Voimakas siloitetun, erittäin väkevöidyn hyaluronihapongeeli pehmytkudosten palauttamiseksi tai lisäämiseksi. Poskipäät. Kasvojen mallinnus ja muotoilu. Leuan volymetria. Erittäin syvien juonteiden korjaus.

Revolax Sub-Q with lidocaine 210€ (norm.310€) Voimassa vain rajoitetun ajan.

REVOLAX™ Sub-Q Lidokainilla on tuotelinjan paksuin täytteaine. Sillä on edistynyt kyky muovata ja ylläpitää rakennetta. Pitkäkestoisten ominaisuuksiensa ansioista sitä suositellaan käytettäväksi syvään kudokseen ja erittäin vaikeiden ryppyjen hoitamiseen, mukaan lukien nasolabiaalit ja kasvojen muodot (posket, leuka, nenä).

Erittäin puhdas hyaluronihappo

REVOLAX™ käyttää ei-eläinperäistä hyaluronihappoa, jolla on korkea puhtaus ja täysin luonnollinen geeli, joka on optimoitu synkronoimaan ihmisen ihokudoksen kanssa.

Tuote imeytyy vähitellen ja kudosta lisäävä vaikutus kestää noin 6-9 kuukautta ja vähenee ajan myötä. Säännölliset jatkohoidot auttavat vahvistamaan korjausvaikutusta.

Voidepuudutus täyteainehoidon yhteydessä 10€

Muistathan että aina pistoshoidon jälkeen puhdas maski kasvoille, infektioriskin välttämiseksi.!!

Meiltä saa tarvittaessa maskin mukaan.