Kaikki täyteaineemme ovat CE hyväksyttyjä.

UUTTA:

Teosyal® PureSense Ultimate + lidocaine 1ml 230€ (norm.340€) Vain rajoitetun ajan.

TEOSYAL Ensimmäinen hyaluronihappo täyteainesarja, joka ottaa huomioon kasvojen ilmeet. Teoxane Laboratories on kehittänyt tämän uuden RHA täyteainesarjan tukemaan ihon liikkeitä, säilyttäen samalla ihon elinvoiman ja pehmeyden. Teosyal RHA sopii hyvin kasvojen liikkuvimmille alueille: huulet, poskipäät, nenän- ja suupielten väliset juonteet, otsa, silmäkulmat… RHA silottaa kasvojen juonteet hellävaraisesti ja välittömästi. Ilman, että kasvojen luonnollinen ilmeikkyys katoaa. RHA hyaluronihapolla on pitkäkestoiset vaikutukset ihon kimmoisuuden säilyttämiseksi.  Geeli on erittäin joustavaa ja kimmoisaa. Vaikutus on välitön ja pitkäkestoinen.

PRINCESS TÄYTEAINEHOIDOT: Princess Filler 189€ (norm.280€) Princess Filler+Lidocaine 194€ (norm.290€). Voimassa vain rajoitetun ajan.

Princess Filler vähentää tehokkaasti juonteita ja uurteita, muotoilee ja lisää tilavuutta sekä parantaa ihon rakennetta. Korkean laadun, poikkeuksellisen elastisuuden ja puhtauden ansiosta Princess Filleristä on tullut sensaatio kauneudenhoitoalalla ja se on saavuttanut Euroopan kauneudenhoitoalan ammattilaisten sekä asiakaspotilaiden keskuudessa laajan suosion. Princess Fillerillä on suoritettu maailmanlaajuisesti jo yli 15 miljoonaa käsittelyä. Sen valmistaja on Croma, joka on ollut perustamisestaan eli vuodesta 1976 yksi Euroopan johtavammista lääkeyrityksistä.

Tuotteen ainutlaatuisuus perustuu siihen, että Princess® ei toimi pelkästään täyteaineena, vaan se muovautuu erilaisten juonteiden ja ihotyyppien mukaisesti. Tämä mullistava ominaisuus antaa iholle harmonisen ja ylellisen tunteen. Ihonne säteilee kauneuden valoa vaivattomasti ja miellyttävästi.

Hoidon teho näkyy jo ensimmäisen toimenpiteen jälkeen ja tehostuu ajan myötä kasvojen ilmeen säilyessä luonnollisena. Princess® on pitkävaikutteinen täyteaine, mutta hoito voidaan silti haluttaessa uusia. Princess® levittyy juonteissa sekä ihossa miellyttävän pehmeästi ja tasaisesti – lopputuloksena on luonnollisen sileä iho.

UUTTA:

Revolax Deep with lidocaine 1,1 ml 189€ (norm.280€) Voimassa 5.7-22 saakka.

Erittäin sileä geeli, joka perustuu korkealaatuiseen hyaluronihappoon, ja sen kykyä sitoa vettä. Biohajoava, ei eläinpohjainen. Filler jolla on korkea viskoelastisuus. Pidempikestoinen geeli joka hoitaa syviä ryppyjä.

Ikääntyessä luontaisen hyaluronihapon määrä kehossa vähenee ja iho menettää kimmoisuutta ja kosteutta. Injektoitu hyaluronihappo tasapainottaa ja parantaa ihon kosteustasapainoa, sävyä, elastisuutta sekä
pehmeyttä.

Hyvä hyaluronihappopitoisuus mahdollistaa luonnollisen korjauksen ja labiaalisen tilavuuden parantamisen lempeästi muuttamatta sen geometriaa. Patentoidun ”Safe Core” -tekniikan ansiosta sillä on poikkeuksellisen pehmeä ja sileä rakenne, joka mahdollistaa täydellisen jakautumisen iholle ja saa aikaan luonnollisen vaikutuksen.

INFINI PREMIUM FILLER XL 1x1ml (26mg/ml) 220€ (norm.320€)

Infini Premium Filler XL on voimakas siloitetun, erittäin väkevöidyn hyaluronihapongeeli pehmytkudosten palauttamiseksi tai lisäämiseksi. Poskipäät. Kasvojen mallinnus ja muotoilu. Leuan volymetria. Erittäin syvien juonteiden korjaus.

Neauvia Organic Intense Flux 1 x 1ml 199€ (norm.299€) Voimassa vain rajoitetun ajan.

Neauvia Organic Intense Flux on orgaaninen täyteaine jolla on alhainen viskoelastisuus, ja korkea bioingetraatio. Injektoidaan ihoon, lisää kudoksen tilavuutta ja täyttää korjatun ihovian. Tilavuus ja tasoittava vaikutus johtuvat korkeasta erittäin siloitellun hyaluronihapon pitoisuudesta ja sen kyky sitoa vettä.

Tuote imeytyy vähitellen ja kudosta lisäävä vaikutus kestää noin 6-9 kuukautta ja vähenee ajan myötä. Säännölliset jatkohoidot auttavat vahvistamaan korjausvaikutusta. Sopii esim. Huuliin antamaan enemmän volyymiä, alakasvojen muotoiluun, leuan muotoiluun, kasvojen juonteisiin.

Voidepuudutus täyteainehoidon yhteydessä 7€

Muistathan että aina pistoshoidon jälkeen puhdas maski kasvoille, infektioriskin välttämiseksi.!!

Meiltä saa tarvittaessa maskin mukaan.