Kaikki täyteaineemme ovat CE hyväksyttyjä. FDA-merkittyjä.

Elasty D + Lidocaine 1,1ml 189€ (norm.299€). Voimassa 16.07-24 saakka.

Elasty täyteaine vähentää tehokkaasti juonteita ja uurteita, muotoilee ja lisää tilavuutta sekä parantaa ihon rakennetta. Korkean laadun, poikkeuksellisen elastisuuden ja korkean hyaluronipitoisuuden sekä puhtauden ansiosta Elasty täyteaineesta on tullut sensaatio kauneudenhoitoalalla ja se on saavuttanut Euroopan kauneudenhoitoalan ammattilaisten sekä asiakaspotilaiden keskuudessa laajan suosion. Elastyllä on suoritettu maailmanlaajuisesti jo yli 15 miljoonaa käsittelyä.

Tuotteen ainutlaatuisuus perustuu siihen, että Elasty ei toimi pelkästään täyteaineena, vaan se muovautuu erilaisten juonteiden ja ihotyyppien mukaisesti. Tämä mullistava ominaisuus antaa iholle harmonisen ja ylellisen tunteen. Ihonne säteilee kauneuden valoa vaivattomasti ja miellyttävästi.

Hoidon teho näkyy jo ensimmäisen toimenpiteen jälkeen ja tehostuu ajan myötä kasvojen ilmeen säilyessä luonnollisena. Elasty on pitkävaikutteinen täyteaine, mutta hoito voidaan silti haluttaessa uusia. Elasty levittyy juonteissa sekä ihossa miellyttävän pehmeästi ja tasaisesti – lopputuloksena on luonnollisen sileä iho.

UUTTA:

Revolax Fine + Lidocaine 1,1ml 205€ (norm.290€). Voimassa toistaiseksi.

Revolax Fine + Lidocaine on biohajoava, ei eläinpohjainen, kristallinkirkas ja siloitettu täyteaine. Lääketieteellinen tuote jolla on CE hyväksyntä. Käytetty erittäin puhdasta hyaluronihappoa, joka on 100% luonnollinen aine, joka synkronoituu optimaallisesti ihmisen ihokudoksen kanssa.

Revolax täyteaineet ovat täysin puhdistettu BDDE siloitusaineesta, mikä takaa korkean turvallisuustason.

Revolax Deep 1ml 194€ (norm.280€) Voimassa 16.07-24 saakka.

Revolax Deep+Lidocaine 1,1ml 210€ (norm.299€). SUPERETU. Voimassa 16.07-24 saakka.

Erittäin sileä geeli, joka perustuu korkealaatuiseen hyaluronihappoon, ja sen kykyä sitoa vettä. Biohajoava, ei eläinpohjainen. Filler jolla on korkea viskoelastisuus. Pidempikestoinen geeli joka hoitaa syviä ryppyjä.

Ikääntyessä luontaisen hyaluronihapon määrä kehossa vähenee ja iho menettää kimmoisuutta ja kosteutta. Injektoitu hyaluronihappo tasapainottaa ja parantaa ihon kosteustasapainoa, sävyä, elastisuutta sekä
pehmeyttä.

Hyvä hyaluronihappopitoisuus mahdollistaa luonnollisen korjauksen ja labiaalisen tilavuuden parantamisen lempeästi muuttamatta sen geometriaa. Patentoidun ”Safe Core” -tekniikan ansiosta sillä on poikkeuksellisen pehmeä ja sileä rakenne, joka mahdollistaa täydellisen jakautumisen iholle ja saa aikaan luonnollisen vaikutuksen.

Revolax Sub-Q 1,1ml 230€ (norm.299€)

REVOLAX™ Sub-Q on edistynyt kyky muovata ja ylläpitää rakennetta. Pitkäkestoisten ominaisuuksiensa ansioista sitä suositellaan käytettäväksi syvään kudokseen ja erittäin vaikeiden ryppyjen hoitamiseen, mukaan lukien nasolabiaalit ja kasvojen muodot (posket, leuka, nenä).

Erittäin puhdas hyaluronihappo

REVOLAX™ käyttää ei-eläinperäistä hyaluronihappoa, jolla on korkea puhtaus ja täysin luonnollinen geeli, joka on optimoitu synkronoimaan ihmisen ihokudoksen kanssa.

Tuote imeytyy vähitellen ja kudosta lisäävä vaikutus kestää noin 6-9 kuukautta ja vähenee ajan myötä. Säännölliset jatkohoidot auttavat vahvistamaan korjausvaikutusta.

Juvederm Ultra Smile + lidocaine 1×0,5ml 239€ (norm.299€)

Juvederm Ultra Smile on ainutlaatuinen täyteaine huulten täyttöön ja muotoiluun. Antaa huulille sileän ja luonnollisen ilmeen. Sisältää paikallispuudutteen mukavuuden

Voidepuudutus täyteainehoidon yhteydessä 10€

Muistathan että aina pistoshoidon jälkeen puhdas maski kasvoille, infektioriskin välttämiseksi.!!

Meiltä saa tarvittaessa maskin mukaan.

Peruutukset 24h ennen. Peruuttamattomasta ajasta perimme 50% hoidon hinnasta.